WWW.GAVINDALUSONG.NL

Mijn naam is Gavin 19 jaar jong en kom uit Amsterdam. Sinds ik aan de slag ging bij Studio52nd had ik al snel door dat acteren mijn passie is. Bij Studio52nd heb ik een aantal jaar projecten gedaan zowel theater als film, in die tijd heb ik veel kunnen leren en ben ik erg gegroeid.

Ik heb dingen geleerd als toneelstukken schrijven, je houding, en het leren spelen. Na de film Tjiks & Tjappies bij studio52nd ben ik me echt meer gaan verdiepen in de film en tv omdat ik dat toch leuker vind om te doen. Vanaf toen ben ik mij gaan inschrijven bij allerlei casting / modellenbureaus en keek ik ook op het internet naar oproepen sites voor acteurs en modellen.

Via de oproepen sites en de casting/modellenbureaus had ik al snel wat opdrachten gekregen, ook heb ik veel workshops en lessen gevolgd bij Studio52nd en heb ik ook op de AJTS Amsterdamse JeugdTejaterschool gezeten. Ik wou altijd al graag acteur worden omdat ik het  spelen erg leuk vind van bepaalde scenes, emoties en je speelt elke keer iemand anders als personage en je leert heel veel nieuwe  mensen kennen en zo ben je ook weer aan het netwerken, en natuurlijk is het leuk om jezelf terug te zien op het witte doek of op tv.

Ik hoop dat ik me meer kan gaan ontwikkelen met behulp van de mensen om mij heen en de mensen die ik de komende tijd ook in mijn netwerkgebied ga krijgen en dat ik heel ver zal gaan komen hierin want ik ben een echte doorzetter die niet opgeeft, ben ook van het netwerken, durf graag en ben ik niet bang voor de camera en acteren is echt mijn passie en zou daar ook mijn beroep van willen maken uiteindelijk.

Daarnaast heb ik best wat acteer/modellen-ervaring opgedaan o.a. een van de rollen in de TV-serie genaamd"VOETBALMEISJES" op Zapp, een klein rolletje in de jeugdserie"SpangaS"op Zapp, een hoofdrol in een nieuwe TV- Documentaire (Internationaal/wereldwijd) als young"Mr. Probz" in zijn jongeren jaren voor Red Bull TV, een van de hoofdrollen in de speelfilm"Tjiks & Tjappies" die 2012 in première ging in Pathe Tuschinski.

Ook heb ik een toffe rol bemachtigd in de voorstelling"We doen het wel zelf" in"Koninklijk Theater Carré", Online/TV- commercials gespeeld o.a voor "Honig","Rijkswaterstaat","Disney Channel" ,"ING Bank/KNVB","Thuisbezorgd" ,"Mac Donald's" ,"Domino's","FNV","FEBO" ,"CNV Utrecht" ,"Kunstbende" & veel meer! (alles in het gebied) van TV-series, TV-programma's,presentatie, (korte) films, commercials, fotoshoots,modeshows, videoclips &theater. (zie CV)

Heeft u een toffe opdracht neem dan  zeker contact op met mij!